Zile și Nopți

La Belli Freschi plătești o băutură și mănânci cât vrei!

De Zile şi Nopţi acum mai mult de un an din categoria gastro & restaurante

La Belli Freschi plătești o băutură și mănânci cât vrei!

Cu mai puțin de o lună până la deschidere, restaurantul Belli Freschi vine să vă explice ce este “Happy Hour italian”. În timp ce la parter se poate comanda cina confortabil la masă, la etaj este un stil complet diferit: bar în stil American, cu un DJ-set pentru a anima seara

În plus, între orele 18:30 și 20:30, puteți profita de oferta noastră la mâncare și băuturi la 5/6 euro. Stilul Happy Hour italian funcționează întotdeauna. “ Plătind o singură băutură , clienții vor putea sevi preparatele de la bufet”. “Având în vedere calitatea produselor noastre, acesta este practic un cadou ", spune responsabilul de la etajul al doilea, Gio Gio (Giuseppe Di Carlo), Chef Pugliese cu o experiență în sectorul gastronomic de peste 30 de ani.

Devenit deja ambasador al bucătăriei italiene în SUA, el este convins că poate surprinde plăcut clienții noi și vechi. El adaugă: “Produsele noastre sunt comandate direct din Italia, peștele proaspăt ajunge de trei ori pe săptămână, iar verdețurile sunt de casă“. “Noi credem că oamenii sunt ceea ce mănâncă; iar noi suntem Belli Freschi, deci frumoși si proaspeți. Vino să vezi cu ochii tăi, la inaugurarea de pe 12 octombrie, la Galeriile Ferdinand.”

Orașul cere părerea ta. E foarte ușor să te înregistrezi.